Kuinka Tehdä Suunnitelma Päivälle

Kuinka Tehdä Suunnitelma Päivälle
Kuinka Tehdä Suunnitelma Päivälle

Video: Kuinka Tehdä Suunnitelma Päivälle

Video: Kuinka Tehdä Suunnitelma Päivälle
Video: Красивый ремонт квартиры, отделка под мрамор(2021) 2024, Saattaa
Anonim

Päivän suunnittelu voi tehdä asioiden tekemisen todella helpoksi. Sen ansiosta voit säästää huomattavasti aikaa, tehdä kaiken mielessäsi etkä myöskään unohda todella tärkeitä hetkiä. Mutta miten se tulee säveltää oikein?

Kuinka tehdä suunnitelma päivälle
Kuinka tehdä suunnitelma päivälle

On parempi tehdä suunnitelma päivälle illalla ja aamulla lukea uudelleen ja tehdä korjauksia. Päiväkirja on ihanteellinen päätehtävien seuraamiseen. On parempi, jos se sisältää aikavälit erotettuina. Tämä helpottaa päivän tehtävien navigointia. Jos tällaista jakoa ei ole, voit tehdä sen itse. Kätevin aika on 15 minuuttia.

Lisää ensin kaikki "kovat" tapaukset, eli ne, jotka on tehtävä tiettynä päivänä ja tiettynä aikana. Määritä, mitkä ihmiset liittyvät tähän tehtävään, ketkä tulisi kutsua ja ketkä olisi kutsuttu. Nämä ovat tehtäviä, joihin sinun on rakennettava loppupäivän aikana, koska nämä ovat prioriteetteja.

Lisää seuraavaksi tärkeitä asioita, joilla ei ole tiettyä aikajanaa. Se voi olla soittaminen pomollesi tai laskujen maksaminen. Ilmoita, milloin se on suositeltavinta suorittaa.

Tämän jälkeen kirjoita kaikki tekemäsi asiat, mutta voit lykätä niitä. Muista varata aikaa lepo- ja lounastauoille. On myös parempi määrittää arvioitu suoritusaika kullekin tehtävälle. Päivän päätteeksi tarkista tulokset ja luo uusi suunnitelma.

Suositeltava: